De Groot Financiele Dienstverlening BV,
zelfstandig adviseur van RegioBank


Betalen:

Online bankieren en persoonlijk advies.
Met een betaalrekening van RegioBank heeft u het beste van twee werelden. U regelt uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt altijd voor persoonlijk advies terecht bij ons als Zelfstandig Adviseur. Regelt u het liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk met internetbankieren of onze app.

Volgens rechten onderzoek van de Consumentenbons zijn RegioBank klanten met een 9,3 het meest tevreden over hun Betaalrekening. Ook voor service en online bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken.


Sparen:

Een spaarrekening met een doel.
Een nieuwe auto, een mooie vakantie of een appeltje voor de dorst. Sparen voor een spaardoel geeft u een goed gevoel. RegioBank helpt u om uw spaarwensen te vervullen. Maak voor elk spaardoel een aparte spaarpot aan.

Uw spaarrekening op uw telefoon.
Met de mobiel bankieren app heeft u altijd toegang tot uw spaarrekening. En kunt u geld overmaken of uw saldo checken wanneer u maar wilt. De app voldoet aan alle veiligheidseisen. U logt eenvoudig in met uw persoonlijke code of, als uw telefoon dit toestaat, met uw vingerafdruk.

Kinderspaarrekening(en):

Help met een spaarrekening uw (klein)kind financieel goed op weg.
Op een dag is uw (klein)kind groot. Daar hoort studeren of een opleiding bij. Een verre reis maken misschien. Of een eerste woning kopen. Wij helpen u graag om hiervoor geld opzij te zetten.

RegioBank kan u óók helpen bij de financiële opvoeding van uw kind. Als uw kind jong leert omgaan met geld, heeft hij daar als (jong)volwassene voordeel van. We helpen u graag op weg met een spaarrekening voor uw kind.

Zilvervloot Sparen:

Sparen voor uw (klein)kind.
Alle kinderen hebben dromen. Kleine en grote toekomstdromen. Wat gaat uw kind doen als het groot is? Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw kind waarmaken.

Terwijl uw (klein)kind opgroeit, zet u een mooi bedrag opzij. Naast de variabele rente krijgt uw kind een bonus over de iKinderrekening JongWijs:

Leer uw kind stap voor stap met geld omgaan.
Hoe leer ik mijn kind veilig pinnen? En wat de waarde van geld is? JongWijs is een speciaal pakket waarmee u uw kind kunt leren wat goed sparen en verstandig uitgeven is. Ook u als ouder helpen we met praktische tips die passen bij de leeftijd van uw kind.

Kinderrekening JongWijs groeit mee met uw kind.
Het begint met een spaarrekening. Als uw zoon of dochter acht is, komt er een betaalrekening bij. U bepaalt of daar ook een betaalpas en online bankieren bij past. Ook sturen we u en uw kind leerzame tips over geld. Zo willen we u helpen bij de financiële opvoeding van uw kind. En uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank? Hij of zij helpt u graag met persoonlijk advies.

Hypotheken

Een hypotheek die bij u past.
Uw droomhuis gevonden? Bij RegioBank vindt u een hypotheek die past bij uw wensen. Tegen aantrekkelijke voorwaarden. Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, bent u bij uw Zelfstandig Adviseurs aan het juiste adres.

Waarom een hypotheek bij RegioBank?
U woont graag in een huis waarin u zich prettig voelt. Daarbij hoort ook een hypotheek die goed aansluit op uw wensen en situatie. Bij RegioBank vindt u een passende hypotheek met een scherpe rente en goede voorwaarden. U bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek bij uw adviseur voor advies, vragen of informatie. Ook na het afsluiten van uw hypotheek kunt u met al uw vragen bij uw adviseur terecht. Verandert er iets in uw situatie? Dan kunt u uw hypotheek hierop aanpassen.

Uw hypotheek oversluiten?
Wellicht zoekt u een lagere rente, een andere hypotheekvorm of betere voorwaarden. Of u wil meer aflossen. Er zijn verschillende redenen waarom overstappen naar een andere geldverstrekker interessant kan zijn. We leggen u graag uit hoe uw hypotheek oversluiten werkt.

Aanvullend pensioen

Sparen voor aanvulling pensioen.
Droomt u ervan om eerder te stoppen met werken? Of wilt u een mooi bedrag sparen voor tijdens uw pensioen? Dan is een van de Aanvullend Pensioen producten iets voor u. Daarmee zet u nu geld opzij om straks te genieten van uw oude dag.

Zakelijk

Mijn RegioBank Zakelijk.
Met Mijn RegioBank Zakelijk heeft u alles wat u nodig heeft om online te bankieren. U kunt bijvoorbeeld batchbetalingen versturen. Handig voor het uitbetalen van salarissen van uw personeel. Ook kunt u transacties downloaden en uploaden. Bijvoorbeeld van en naar uw boekhoudpakket. U logt veilig in met een digipas, die u van RegioBank ontvangt. De transacties die u nog over heeft in uw betaalpakket, vindt u in Mijn RegioBank Zakelijk. Wilt u bundels bijkopen? Ook dit regelt u direct in Mijn RegioBank Zakelijk.

Beleggen

Doelbeleggen bij RegioBank.

Waarom doelbeleggen?
Waar kunt u wel wat geld voor gebruiken? Een verre reis, een appeltje voor de dorst, de studie van de kinderen of als aanvulling op uw pensioen? Om dit mogelijk te maken, is het handig om geld achter de hand te hebben. Beleggen is een manier om uw geld te laten groeien.

Hoe werkt doelbeleggen.
U wilt vermogen opbouwen. En u bent bereid om meer risico te lopen dan u loopt bij een reguliere spaarrekening, om zo meer kans te maken op een hoger rendement. Via Doelbeleggen kunt u zelf beleggen door te kiezen uit een van de vijf ASN Duurzame Mixfondsen. We leggen u graag uit hoe doelbeleggen werkt.


RegioBank. Uw Bank dichtbij

Onze 5 beloften aan u:

  1. U bent welkom bij ons op kantoor.
  2. U kent uw adviseur(s).
  3. U krijgt bij ons persoonlijke aandacht.
  4. Wij zijn een bank voor de hele familie.
  5. Wij laten het hart van de buurt kloppen.

Zo maken we onze beloften waar

Op meer dan 500 plekken door heel Nederland bieden zelfstandig adviseurs de bankproducten van de RegioBank aan. U kunt voor advies of bij een vraag altijd even binnenlopen of bellen. Wij als uw persoonlijke adviseur zetten graag een stapje extra en we nemen echt de tijd voor u.

U kunt bij ons terecht voor een hypotheek, betaal- of spaarrekening voor uzelf of voor uw kind. Met JongWijs leren we samen uw kind stapsgewijs omgaan met geld.

RegioBank is partner van het Oranje Fonds en steunt de jaarlijkse Oranje Fonds Collecte. De opbrengst van de collecte gaat naar sociale initiatieven. Ook bij u in de buurt. Op die manier dragen we bij aan de Buurt.

Hoge Waardering

Volgens recent onderzoek van de consumentenbond zijn RegioBank klanten het meest tevreden over hun betaalrekening. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Daarnaast zijn we ook erg trots dat we weer zijn uitgeroepen tot klantvriendelijkste bank van Nederland.

Al vele enthousiaste klanten gingen u voor

Onze klanten kiezen voor online bankieren en persoonlijk contact. Kiest u ook voor de klantvriendelijkste bank? U bent altijd welkom bij ons op kantoor. Onze adviseurs staan voor u klaar.


RegioBank kantoor Uitgeest