Recreatieverzekeringen

Caravanverzekeringen

Met een caravanverzekering bent u niet alleen verzekerd tegen schade aan uw caravan. Ook krijgt u de kosten vergoed van vervangend vervoer naar huis of van een vervangend vakantieverblijf.

Kampeerautoverzekering

De kampeerautoverzekering vergoedt schade en diefstal van uw kampeerauto en eventueel inventaris en reisbagage.

Pleziervaartuigverzekering

Met een pleziervaartuigenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw motorboot, zeilboot of kano. U hebt een ruime keuze uit verzekeringsvormen. Die wij u graag willen vertellen.

(Doorlopende)Reisverzekering en Annuleringsverzekering

Met een aflopende reisverzekering gaat u voordelig verzekerd op reis. U betaalt alleen premie voor die ene periode in het jaar dat u op vakantie bent. Met een doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd bij al uw reizen. U hoeft niet steeds opnieuw een verzekering af te sluiten als u meerdere keren per jaar op reis gaat. Bovendien bent u met een doorlopende reisverzekering al gauw voordeliger uit dan met verschillende losse reisverzekeringen. Moet u uw reis noodgedwongen afblazen? Als u ruim voor vertrek een annuleringsverzekering hebt afgesloten, krijgt u uw reiskosten vergoed. Ook wanneer u al op reis bent en u uw vakantie moet onderbreken door bijvoorbeeld een ongeluk of een overlijden in uw familie, dan krijgt u de reiskosten van niet-genoten vakantiedagen terug.