Beschrijving

Starters opgelet! Ruim appartement nabij het centrum van Uitgeest
**OPEN HUIS OP DINSDAG 5 JULI VAN 16.00 UUR TOT 17.30 UUR**
**OPEN HUIS OP WOENSDAG 6 JULI VAN 16.00 UUR TOT 17.30 UUR**

In een rustige buurt op loopafstand van het centrum van Uitgeest is dit hoek appartement op het Scillapad 5 gelegen. Ideaal voor starters. 
Dit appartement heeft een heerlijk balkon op het zonnige zuiden! Zo geniet je volop van de zon. Bij het geheel ligt een fraaie gemeenschappelijke tuin. Natuurlijk is er ook een eigen berging, handig voor het stallen van je fiets!
Het appartement is goed bereikbaar met de auto en de fiets. In de straat zijn voldoende parkeerplaatsen. Alle denkbare voorzieningen zoals winkels, horeca, sportclubs en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Uitgeest heeft een goede aansluiting op de uitvalswegen richting Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Schiphol.

Eerste verdieping

Op de begane grond is een eigen afgesloten entree en trapopgang naar de eerste etage. Aan de buitenzijde is toegang tot de meterkast en de berging. 
De woonkamer is ruim en speels ingedeeld, de lichtinval is prettig. Middels de woonkamer is er toegang tot het balkon op het zonnige zuiden. De open keuken is in lichte kleurstelling. In de woonkamer is naast de keuken een berging met daarin de aansluiting voor de wasmachine. Op de overloop is een bergkast met daarin de CV ketel. Er is een slaapkamer van ruim formaat en deze geeft toegang tot de badkamer met douche en wastafel. 
Een groot pluspunt van dit appartement is dat alle bewoners van dit complex gebruik mogen maken van de gemeenschappelijke tuin.

Bijzonderheden

•	Woonoppervlakte 61.6 m2
•	Inhoud 234.49 m3
•	Energielabel C
•	Rustig gelegen nabij het centrum
•	Eigen berging op de begane grond
•	Gemeenschappelijke tuin

Kom langs op een van onze open huizen op dinsdag 5 juli van 16.00 uur tot 17.30 uur of woensdag 6 juli van 16.00 uur tot 17.30 uur.

Kenmerken