De Groot Financiële Dienstverlening B.V.

Uw bank in de buurt waar u echt klant bent. Aangenaam!

Dit onderdeel van het bedrijf bestaat sinds 1992. Wij zijn aangesloten bij de RegioBank. Naast de bankzaken kunt u bij ons ook hypotheken afsluiten. Wij hebben voor de hypotheken een erkend hypotheek adviseur in huis. Wilt u eens praten over uw bankzaken of een afspraak willen maken voor een hypotheek berekening, dan kunt u altijd bij ons binnen stappen of telefonisch contact opnemen.

U kent ons misschien als De Groot Financiële Dienstverlening B.V.. Maar wij zijn ook sinds november 2002 Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven. Of u nu komt voor een advies over sparen, betalen, hypotheken of een aanvulling op uw pensioen, uw financiële zaken zijn bij ons in goede handen. RegioBank is onderdeel van de Volksbank en heeft ruim 500 vestigingen verspreid over Nederland. Bij ons kunt u uw bankzaken regelen zoals u dat wilt.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor. Openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur – 12:30 uur en van 13:30 uur tot 17:00 uur en donderdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur.